poniedziałek, 3 września 2012

zmiana nawyków. dzień pierwszy.




6 komentarzy:

  1. Odpowiedzi
    1. pierwszy raz robiłam coś z tofu i obawiałam się, że będzie ohydne, ale nie :)

      Usuń
  2. dobrze doprawione tofu jest pyszne :) jakbyś miała kiedyś chęć to polecam podsmażyć tofu na kapce oleju, obsypać kolendrą, skropić sokiem z cytryny i na koniec polać sosem sojowym - jest rewelacyjne!

    a my kilka dni temu sami zrobiliśmy tofu, to znaczy bardziej Rudy zrobił i wyszło bardzo fajne, a teraz są plany na produkcję w większej ilości ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Życzę wytrwałości w codziennym przygotowywaniu (w moim wypadku to początki są oki potem już po najmniejszej linii oporu czyli byle szybko coś przygotować) i oczywiście budżetowej wytrwałości ( żeby zdrowo i urozmaicenie jeść trzeba mieć).POZDRAWIAM .Kasia

    OdpowiedzUsuń
  4. precz z cukinią!
    No nie znoszę.
    I co mi zrobisz?
    ;)

    OdpowiedzUsuń